Born to Run Hondendagopvang in Horst-America. Het team van de Hondendagopvang. - Born to Run Hondendagopvang

Born to Run
HONDENDAGOPVANG
Born to Run
Born to Run
HONDENDAGOPVANG
HONDENDAGOPVANG
Born to Run Hondendgopvang
Ga naar de inhoud
OVER ONS
Wij zijn Ruud en Rob Roefs, hondenliefhebbers in hart en nieren en heel trots op alles wat wij doen met en voor honden. Sinds 1998 wonen we met onze eigen roedel in ons hondenparadijs aan de Vossenheuvel 6 in het Noord Limburgse America. In 2005 zijn we gestart met Born to Run. We zijn toen begonnen met een Hondenuitlaatservice (met halen en brengen) voor honden die in Venray en omstreken wonen. In maart 2018 zijn we gestart met de Hondendagopvang voor Zuidoost Nederland.

Wij zijn beiden opgegroeid met honden en kunnen ons een leven zonder honden niet voorstellen. Ruud: "Naast Hondendagopvang Born to Run, mogen wij ons eigenaar noemen van Ierse Setter Kennel Fawlty & Jones. In 2005 hebben wij ons eerste nest Ierse Setters gefokt en sindsdien hebben we gemiddeld eenmaal per jaar een nest pups. Speciaal gefokt voor de echte Ierse Setter liefhebber". Kijk voor meer informatie hierover op www.fawltyandjones.nl. Rob: "Ruud en ik zijn erg gelukkig met zoveel honden om ons heen. Maar we hebben natuurlijk ook nog andere dingen gedaan in ons leven, zoals onze banen in het bedrijfsleven, onze liefde voor muziek en onze reizen naar verre oorden".


Born to Run Hondendagopvang Ruud
Ruud heeft in het bedrijfsleven gewerkt als inkoopster in de agrarische en farmaceutische sector. De drang om zich volledig bezig te houden met honden was sterker dan het nastreven van een zakelijke carrière. Ruud: "Het kwam te vaak voor dat ik dromerig naar buiten zat te staren met de sterke behoefte om buiten met onze honden bezig te zijn in plaats van de volgende businessmeeting in te gaan". In 2005 heeft Ruud de knoop doorgehakt en heeft ze gekozen voor een volledig "hondenleven". En daar heeft ze nog nooit spijt van gehad.
Born to Run Hondendagopvang Rob
Tot 2018 was Rob op de achtergrond betrokken bij Born to Run, waarbij hij vooral bezig was met het onderhoud van het uitlaatterrein. Rob: "Ik combineerde het "hondenleven" met mijn baan als leidinggevend manager in de zakelijke dienstverlening. Al mijn vrije tijd, weekends en alle vakantieperiodes besteedde ik aan onze honden en aan het onderhoud van ons hondenparadijs". Met de start van de Hondendagopvang in 2018 is ook Rob volledig betrokken bij alle honden die te gast zijn bij Born to Run.
In de afgelopen jaren zijn er verschillende artikelen in de Media verschenen over Born to Run.
Terug naar de inhoud