Born to Run Hondendagopvang in Horst-America. De snuiten in de hondenhemel van de Hondendagopvang. - Born to Run Hondendagopvang

Born to Run
HONDENDAGOPVANG
Born to Run
Born to Run
HONDENDAGOPVANG
HONDENDAGOPVANG
Born to Run Hondendgopvang
Ga naar de inhoud
HONDENHEMEL
Shymo † 2010
Mijn allereerste ...
Shymo ging vanaf het allereerste begin van Hondenuitlaatservice Born to Run mee. Elke dag. Daarnaast kwam hij ook nog geregeld bij ons logeren. Altijd even gemakkelijk. Met alle honden. Zó zacht van karakter. Zó lief.
Maar Shymo is er niet meer. Nog maar net 6 jaar oud.
Na een maandenlange strijd tegen kanker heeft hij helaas op moeten geven.
Shymo ...
Je plek in de groep is inmiddels opgevuld door een ander. Maar je speciale plekje in mijn hart zal altijd voor jouw zijn.
Ik zal je nooit vergeten !!!
Ruud
Born to Run Hondendagopvang Irin
Irin † 2024
Wat waren we blij toen we jou mochten verwelkomen. De allereerste Ierse Setter in onze Dagopvang. Niet door onszelf gefokt, maar dat mocht de pret niet drukken. De socialisatie kon beginnen. We hebben zo'n plezier gehad om je mee op te mogen voeden. Nieuwe dingen te laten ontdekken, maar vooral je kennis te laten maken met een heleboel nieuwe vriendjes, waarmee je lekker door ons grote veld kon rennen. Je was zo'n heerlijk energiek ventje.
Je groeide op als een grote knuffelbeer, die op zijn tijd lekker eigenwijs kon zijn. Terwijl de hele groep nog door het grote veld struinde, kwam jij even terug om je koppie tegen me aan te duwen. Je kwam even een aai halen. Dan liepen we, terwijl ik je krabbelde achter je oor, gezellig verder. Tjonge, wat zal ik dat missen.
Als we voor de middagpauze naar binnen gingen, om even uit te rusten, dan liep jij nog achter in het veld. Zeker met mooi weer, had jij echt geen zin om naar binnen te gaan. Je ging dan ergens onder een boom liggen met een blik van "kom mij maar halen". Dat heerlijke eigenwijze trekje zullen we nooit meer zien.
Net voor kerst werd je plotseling ziek. Wat er daarna gebeurde is eigenlijk niet te bevatten. Alles ging in een keer zo snel. Véél te jong heb je het leven los moeten laten. Véél te snel hebben wij afscheid moeten nemen van onze grote rode vriend.
Dag lieve Irin. Wat gaan we jou ontzettend missen.
Born to Run Hondendagopvang Don
Don † 2023
Als jonge puber mocht je al met mij mee met de Uitlaatservice. Elke morgen als ik bij jullie de straat in reed, stond je me op te wachten met je koppie op de vensterbank, tussen de planten. Als ik de deur open maakte, kon je je niet meer inhouden. Je begon te rennen, te springen en rondjes te draaien. Het duurde altijd even voordat je de rust gevonden had om voor me te gaan zitten, zodat ik je eindelijk aan kon lijnen. Het gepiep in de auto verraadde hoe ongeduldig je was.
Eenmaal in het veld was je niet meer te houden. Rond rennend als een jong dartelend hert, genoot je van het grote veld. Daar kon je even helemaal uit je dak gaan. Als je naar de vijver mocht, was je zo enthousiast, dat die half werd leeg gedronken.
De eerste tijd had ik mijn handen vol aan jou. Maar uiteindelijk werd je een ontzettend lieve volwassen vent, waarmee ik kon lezen en schrijven. Wat heb ik enorm van je genoten. Toen we met de Uitlaatservice stopten, waren we even bang dat we je niet meer zouden zien. We waren dan ook super blij dat je baasjes besloten om je toch naar onze Dagopvang te brengen. We hebben nog een aantal jaren volop mogen genieten van je enorme enthousiasme. Dag "lieve, blije gup". We zullen je nooit vergeten.
Born to Run Hondendagopvang Juupke
Juupke † 2023
Je kwam bij ons binnen als een vrolijk, blij manneke die nog even moest wennen aan zo veel honden om zich heen. Maar al snel had je in de gaten dat ze allemaal heel aardig waren. En dus had je binnen no time een heleboel vriendjes. Met de week zagen we je groeien. Groeien in je zelfvertrouwen. Maar vooral ook steeds meer genietend van alle vriendjes om je heen. Je werd steeds een beetje brutaler. Je begon zelfs de andere honden uit te dagen voor een spelletje. Zo mooi om te zien. Zo'n lieverd. Zo levenslustig. En dan, zo plotseling, stopt je lichaam met genieten, stopt je lichaam met leven. Veel te jong. We kunnen het nog steeds niet beseffen dat we jouw blije koppie, met de altijd vrolijk flapperende oren, niet meer zullen zien. Dat we jouw lijf nooit meer tegen onze benen zullen voelen omdat je even tussendoor een knuffel kwam halen.
Allerliefste Juupke, je zit voor altijd in ons hart...
Born to Run Hondendagopvang Grover
Grover † 2022
In het begin mocht je mee met de Uitlaatservice. Je was altijd zo ontzettend blij als we je ophaalden. Springen, blaffen en piepen. Helemaal door het dolle heen. Maar vooral de speciale geluiden die je dan maakte. Die waren echt uniek. Het was gewoon een feestje om je elke keer weer op te mogen halen. Daarna ben je overgestapt naar de Dagopvang. De hele dag lekker buiten snuffelen, spelen en rond rennen. In het grote veld was je op je best. Tjonge wat straalde dat van je af. Met je heerlijk flapperende voorpoten liep je te dansen en kon je daar uren lang genieten.
Maar in een paar maanden tijd liet je lichaam je in de steek. Je verloor geregeld je evenwicht. En kon bijna niet meer lopen.
Je vrolijk flapperende poten zullen we nooit meer zien. Maar we zullen je herinneren als de altijd vrolijk ronddartelende Groovy.
Dag lieve Grover...
Born to Run Hondendagopvang Faye
Faye † 2022
Vanaf 2010 ging je al mee met de Uitlaatservice. We hadden gelijk een klik. Je gedroeg je als een eigenwijze directirice op het grote veld. Maar diep in je hart had je heel veel respect voor mij. Dat was heel aandoenlijk om te zien. We werden dikke maatjes. Je stond altijd voor het raam op mij te wachten, zo super blij dat je weer mee mocht. De laatste jaren kwam je gezellig naar de Dagopvang. En mocht je de hele dag hier lekker rond lopen. Altijd in het grote veld, lekker rollen op je rug, lekker genieten van alle geuren. En dan geregeld bij mij een knuffel komen halen. Je hebt hier zo lang rond gelopen dat het maar moeilijk te bevatten is dat je er niet meer bent. Tjonge, wat ga ik je missen. Dag lieve Faye...
Born to Run Hondendagopvang Fay
Fay † 2022
Je kwam bijna elke dag naar onze Dagopvang. Zo vol met energie. Altijd blaffend de andere honden duidelijk maken wat ze wel, maar vooral, wat ze niet mochten. Het werd van jou geaccepteerd. In de loop van de week zagen we je energie afnemen. En had je het weekend nodig om weer even bij te tanken, zodat je er op maandag weer volop tegenaan kon. Het zal heel vreemd zijn dat jij hier niet meer rond loopt.
Born to Run Hondendagopvang D.J.
D.J. † 2021
Vanaf het begin van de Dagopvang was jij erbij. Een heerlijke sociale lobbes die met alle honden overweg kon. Door al je gezondheidsprobleempjes was je niet zo snel. Maar bij de kleine hondjes voelde je je prima op je gemak. Lekker dollen, lekker rond struinen. Alles in je eigen tempo. Je kon zo heerlijk genieten van het buiten zijn. Vaak moesten we je dan ook aansporen om mee naar binnen te gaan, even uit te rusten. Dag lieve lobbes...
Born to Run Hondendagopvang Puk
Puk † 2021
Van jongs af aan mocht je al mee met de Uitlaatservice. Bijna elke dag mocht ik je ophalen en stond je me vrolijk en ongeduldig bij de deur op te wachten. Je sleurde me naar de auto om maar zo snel mogelijk bij je vriendjes te kunnen zijn. Op het veld was je een heerlijke energieke dame, vaak rollend door het gras. En dan kwam je weer snel even een knuffel halen. Maar als je naar de vijver mocht, dan had je nergens meer oog voor. Tot de allerlaatste dag dat je hier was heb je daar zo ontzettend van genoten. De laatste paar jaar kwam je naar onze Dagopvang samen met je nieuwe vriendinnetje Jippie. Ondanks je hoge leeftijd, kwam je altijd enthousiast binnen. Buiten was je niet meer zo snel en je kon niet meer zo goed zien. Maar het belangrijkste was dat we je elke keer weer zagen genieten. Tot het allerlaatste moment dat je hier bij ons rond mocht lopen. Het bericht dat je lichaam het leven (na bijna 14,5 jaar) opgegeven had, kwam hard aan. Tjonge, wat ga ik je missen. Dag lieve Puk.
Born to Run Hondendagopvang Guus
Guus † 2019
Als pup mocht je al met de Uitlaatservice mee. Toen nog samen met je vriendje Bas. Jaren lang heb ik van jou mogen genieten. Van je vele streken, maar ook van je heerlijke aanhankelijkheid. Vanaf de start van de Dagopvang was je erbij. Je wilde haren was je kwijt en je rende inmiddels niet meer zo hard, maar je vond het heerlijk om de hele dag in het grote veld rond te struinen. En als het maar even kon, zwemmen in de vijver. Waar je dan ook maar moeilijk bij weg te krijgen was. Je hebt ook flink wat pups mee opgevoed. Daar was je echt een ster in en daar zullen wij nog lang plezier van hebben. 12 jaar mocht je worden. We zullen je enorm missen.
Dag lieve Guus.
Born to Run Hondendagopvang Odin
Odin † 2018
7 Jaar lang mocht je enkele keren per week met de Uitlaatservice mee. Je was altijd zo ontzettend blij als we je ophaalden. We hoefden je in de auto eigenlijk nooit vast te maken, want je wist precies wanneer je eruit mocht. Zo gauw we dan het grote veld in gingen, liep je altijd rechtstreeks naar de zwemvijver. Als het poortje naar de vijver dan open ging, was je niet meer te houden. Je hoorde en zag niets meer, alleen maar het water. Het liefst lag je daar de hele dag in. We moesten dan ook aardig wat truckjes uithalen om je weer mee terug te krijgen.
Lieve Odin, we zullen je enthousiasme enorm missen.
Born to Run Hondendagopvang Mr Jones
Mr. Jones † 2018
Je werd als een van de eersten aangemeld voor onze Dagopvang. Een super lieve, enthousiaste vent, die zich graag op ons grote veld lekker wilde uitkuren.
Maar een paar dagen voordat we de deuren van de Dagopvang wilden openen, kregen we het nare bericht dat er lymfeklierkanker bij je ontdekt was. In een paar maanden tijd hebben we je achteruit zien gaan.
We zijn heel blij dat we je toch nog een aantal leuke dagen bij Born to Run hebben mogen bezorgen. En dat we toch nog een paar keer van je hebben mogen genieten.
Dag lieve Jones ...
Born to Run Hondendagopvang Floris
Floris † 2018
Van kleins af aan mocht je met de Uitlaatservice mee. Je genoot van al je nieuwe vriendjes. Je genoot van elke seconde. Maar de laatste jaren was Don toch wel je favoriet. Daar kon je héél hard mee rennen door het grote veld. Je moest enorm veel moeite doen om die grote Duitse Staande bij te houden. Maar aan jouw eigenzinnige manier van tempo maken kon ik zien dat je daar heel erg veel plezier in had. Dat zorgde altijd weer voor een glimlach op mijn gezicht. Dat grappige galopperen zal ik nooit meer zien, maar zal altijd in mijn herinnering blijven.
Vanaf de eerste dag heb je mijn hart gestolen. Je mocht maar 5 1/2 jaar oud worden. Ik zal je zo enorm missen.
Dag lieve, lieve Floris.
Born to Run Hondendagopvang Frodo
Frodo † 2015
Vanaf het moment dat je baasjes naar Venray verhuisden, mocht je met de Uitlaatservice mee. Ik heb je mee mogen maken in de bloei van je leven. Je was altijd heel actief en kon met alle honden goed overweg. Altijd in voor een spelletje of een zwempartij. Maar Trowyn was de laatste jaren toch wel je grootste maatje. Samen met hem heb je in het grote veld behoorlijk wat kilometers afgelegd.
Uiteindelijk wilde je lichaam én je geest niet meer en hebben we afscheid moeten nemen ... 13 jaar oud.
Het was een voorrecht jou mee te mogen nemen. Zo veel jaren lang.
Dank je wel lieve Frodo, dat ik zo veel jaren van jou heb mogen genieten!
Born to Run Hondendagopvang Duke
Duke † 2014
Je was nog nooit alleen geweest. Toen je laatste "broertje" overleed, mocht je geregeld met mij mee. Weer lekker omringd door een heleboel vriendjes.
Je was niet meer de jongste. Maar het was zo leuk om te zien hoe je opfleurde als ik je ophaalde. Als een blije jonge hond genoot je van de uitjes. Het lopen ging steeds moeilijker. Maar je bleef je vrolijke zelf. Uiteindelijk heeft je lichaam het op moeten geven...
Je bent ruim 14 jaar geworden!
Dag lieve Duke.
Born to Run Hondendagopvang Bo
Bo † 2013
Ruim 1,5 jaar ging je met me mee. Voor je leeftijd was je nog behoorlijk actief. Je genoot van de vele vriendjes. Je had je eigen tempo, maar er stak nog zo veel energie in je. Je hebt de anderen geleerd respect voor je te hebben. Niet alleen op het veld, maar ook in de auto. Jij had je vaste plek, daar ging geen ander zitten.
Maar langzaam aan begon je wat moeite te krijgen om bij te houden. Je moest opboxen tegen een tumor, maar je hart kon dat uiteindelijk niet meer. Bijna 13 jaar.
Lieve Bo, het ga je goed...
Born to Run Hondendagopvang Cindy
Cindy † 2012
Samen met je grote vriendin Kelly mocht je met me mee. Je kon het met alle honden goed vinden, maar vooral Teckel Koen was je "grote" vriend. En als je doorkreeg dat je mocht gaan zwemmen, stond je vooraan bij het poortje naar de vijver me op te wachten.
Later kwam je samen met je nieuwe vriendinnetje Quincy. Maar langzaam aan werd het allemaal wat zwaar voor je. Het lopen ging niet meer zo soepel. De leeftijd begon zijn tol te eisen.
Ruim 15 jaar ben je geworden!
Born to Run Hondendagopvang Baloe
Baloe † 2011
Zo jong nog. Nog maar zo kort op deze wereld.
Ik heb van je mogen genieten, 4 maanden lang. Zo'n heerlijke wildebras. Zo'n lieverd. Genietend van elke keer dat je mee mocht. Genietend van elk spel. Genietend van het water. Genietend van alles wat op je pad kwam.
Ik ben blij dat je in ieder geval volop plezier hebt gehad, de dagen dat je met mij mee mocht.
Dag lieve Baloe.
Born to Run Hondendagopvang Hannah
Hannah † 2010
Als een van de eersten mocht je met me mee. Vijf jaar lang heb je samen met je vriendinnetje Amy volop genoten van het vrij rennen en zwemmen in onze zwemvijver. Vaak heb ik je doornat en onder het kroos terug naar huis gebracht. Met nog de twinkeling in je ogen.
Born to Run Hondendagopvang Chaplin
Chaplin † 2010
Een vrolijke vent die altijd rustig meehobbelde met de rest.
Heerlijk genietend in zijn eigen tempo.
Born to Run Hondendagopvang Basje
Basje † 2009
Vanaf eind 2005 mocht je samen met je grote vriend Joep met mij mee. Later kwam kleine Guus nog in je leven. Je was een goedzak. Kon met iedereen goed overweg. Zo heerlijk rustig. Maar als je zin had ging je er helemaal voor. Dan crosste je door het veld als een idioot. Mij met open mond achter latend.
De laatste maanden van je leven waren zwaar. Maar je wilde geen Runner overslaan. Je moest mee. Ook al kon je die laatste keren alleen nog maar mee lopen. Je genoot. Op jouw manier. Ik heb genoten van jou.
Met open mond ...
Born to Run Hondendagopvang Kelly
Kelly † 2008
Je was al op een behoorlijke leeftijd toen je voor het eerst met me mee mocht. Samen met je 1 jaar oudere vriendin Cindy. Een jaartje ging je met me mee. Vond je plek in de groep.
Bij het poortje naar de vijver stond je altijd verwachtingsvol te kijken. Hopend op weer een ochtend rennen in het water. Dat was je favoriete bezigheid.
Terug naar de inhoud