Born to Run Hondendagopvang in Horst-America. Werkwijze van onze Hondendagopvang. - Born to Run Hondendagopvang

Born to Run
HONDENDAGOPVANG
Born to Run
Born to Run
HONDENDAGOPVANG
HONDENDAGOPVANG
Born to Run Hondendgopvang
Ga naar de inhoud
WERKWIJZE DAGOPVANG
We beginnen met een kennismakingsgesprek, met jou en je hond, op ons Uitlaatterrein. Dit doen we op een moment dat het jou en ons goed uitkomt. Dat kan ook 's avonds of in het weekend zijn. Het is belangrijk dat jouw hond zich bij ons direct op zijn/haar gemak voelt. Op deze manier kunnen wij rustig met jou en je hond kennismaken. Tevens kun jij dan zien aan wie je je hond gaat toevertrouwen. Bijzonderheden van je hond, afspraken over het brengen en ophalen, jouw wensen en onze voorwaarden zullen we dan bespreken. Uiteraard wil jij zelf ook een goed beeld hebben van de service die wij je bieden. Als jij met dit alles akkoord gaat stellen we een overeenkomst op die we dan ondertekenen en kan de Dagopvang van start gaan.
 
Op de dagen dat jouw hond bij ons te gast is kun je hem/haar 's ochtends brengen tussen 7.00 en 8.30 uur. Alle honden gaan na binnenkomst nog even rustig in een bench liggen totdat ze er allemaal zijn. Na 8.30 uur laten we de honden naar buiten en gaan ze naar de verschillende Speelweides. Daar kunnen ze lekker hun gang gaan, hun behoefte doen en de eerste sprintjes trekken. In de loop van de ochtend kunnen de honden in kleine groepjes onder ons toezicht en deskundige begeleiding het grote Uitloopveld in. En, als het weer goed genoeg is, kan er gezwommen worden in onze Zwemvijver.

Rond 11.30 uur is het tijd voor de middagrust. De honden gaan naar het Binnenverblijf. Ze kunnen dan bijkomen en slapen in een bench. En als je wilt, kunnen we je hond dan ook het middagmaaltje geven. Om 13.00 uur mogen de honden weer naar buiten om lekker hun gang te gaan in de speelweides, het uitloopveld en/of de vijver. Wij zullen er altijd op toezien dat de honden voldoende, maar niet te veel, beweging krijgen. Sommige honden kennen geen grens tijdens het rennen en spelen en dat kan tot oververmoeidheid leiden. Dat laten wij niet gebeuren. De hond moet natuurlijk 's avonds ook nog wat aandacht hebben voor jou. Uit ervaring weten we dat veel honden 's middags vaak zelf al hun rust nemen op een van de favoriete plekjes, zeker als de buitentemperatuur oploopt.

De honden die al flink op leeftijd zijn hebben altijd de mogelijkheid om zich in het binnenverblijf terug te trekken.
Born to Run Hondendagopvang
Born to Run Hondendagopvang
Tussen 16.30 en 18.30 uur kom jij je hond weer ophalen en vertellen wij hoe de dag verlopen is en of er bijzonderheden zijn. We nemen dan ook de tijd voor het geven van adviezen wat de opvoeding en het gedrag betreft. En we geven ook graag (on)gevraagd advies over voeding, zeker als wij merken dat de ontlasting van jouw hond niet optimaal is.

De eerste keer dat je hond naar de Dagopvang komt zal hij/zij stap voor stap in een groep geïntroduceerd worden. Zo leren wij het gedrag van je hond kennen en raken we aan elkaar gewend. Ook raakt jouw hond dan vertrouwt met de andere honden en leert functioneren binnen een roedel. Pas wanneer je hond voldoende vertrouwd is geraakt, zich op zijn/haar gemak voelt en reageert op bepaalde commando's, kan je hond in een grotere groep meelopen. Wij vinden het heel belangrijk dat je hond bij ons een super leuke dag heeft. Daarom zullen wij altijd proberen de meest geschikte groep voor jouw hond te vinden!
 
Jouw verdere wensen over het voeren van jouw hond op de dagen dat hij/zij bij ons is, of bijvoorbeeld het toedienen van medicatie, zijn allemaal bespreekbaar.
Dagopvang
Tarief
Eén dag per week
€ 15,00
Meerdere dagen per week
€ 14,00
Prijswijzigingen voorbehouden.
Bovengenoemde prijzen zijn per hond, per dag en inclusief 21% BTW.
Terug naar de inhoud